Hoe werkt energietarieven vergelijken

Hoe werkt energietarieven vergelijken


Energietarieven vergelijken van alle energieleveranciers doet u volledig onafhankelijk op energietarieven-vergelijken.nl. Door uw persoonlijke situatie en wensen aan te geven kunt u erachter komen hoeveel u gaat besparen.

Meer dan 70% van alle huishoudens in Nederland betaald nog steeds teveel aan gas en licht. Door energietarieven te vergelijken komt u er gauw achter of u hier ook bij hoort. Hoe werkt het? Simpel! U doorloopt slechts 4 stappen om gratis over te stappen:

  1. Wanneer u niet precies uw verbruik weet, kunt u een indicatie aangeven door middel van het aantal mensen in uw huishouden te selecteren.
  2. Kies uit de verschillende leveranciers, producten en het contract dat het beste bij u past. Gebruik eventueel de filter-opties om op basis van verschillende criteria te vergelijken.
  3. Hier vult u aanvullende informatie in om over te stappen en het door u gekozen energiecontract direct aan te vragen bij de nieuwe leverancier.
  4. Ontvang een bevestiging van uw aanvraag en u bent klaar! Wij handelen vervolgens alles af met uw oude en nieuwe leverancier.

Energie vergelijken

  • Alle aanbieders
  • De beste acties
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €434
  • 14 dagen bedenktijd

Klantenservice:
020 – 531 76 75
VERGELIJKEN

Alle energieleveranciers

OVERSTAPPEN

Gratis overstapservice

BESPAREN

Bespaar tot € 434


Hulp nodig? 020 – 531 76 75

Perfect

Mijn buurman vertelde dat hij jaarlijks overstapt en een paar honderd euro’s in zijn zak steekt. Energietarieven vergelijken loont dus echt. Spread the word!

P. Ivanovic | Delft

Fantastisch

Ik ben al een enkele jaar bekend met overstappen. Heb al 2 keer een andere energieleverancier gehad. Door energietarieven te vergelijken vond ik weer de goedkoopste.

S. Miranda | Goes

Gemakkelijk

De site is overzichtelijk en binnen een paar klikken was het gedaan. Het is de eerste keer dat ik overstap en ben erg benieuwd naar de besparing. Super makkelijk!

J. Spaans | Amsterdam

Vergelijk energietarieven en bespaar honderden euro’s op uw energiekosten!


Veilig & betrouwbaar


hoe werkt energie vergelijken

Met ons keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk stellen we u veilig en kunt u betrouwbaar energie tarieven vergelijken op het internet.

100% onafhankelijk


hoe werkt energie vergelijken

Onze gratis overstapservice wordt door Nederlandse consumenten positief beoordeeld.

Beste energieprijzen vergelijker


hoe werkt energie vergelijken

Energietarieven-vergelijken.nl is november 2012 door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA verkozen tot beste energie tarieven vergelijker.

Online zekerheid


hoe werkt energie vergelijken

Websites die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij geschillen.